Wie zijn wij

 

Mijn naam is Nelleke Hoeve. (eigenaresse)

Ik ben de oprichtster, pedagogisch medewerkster, en manager van kindercentrum 'Nu'.

Ik ben geboren in de Beemster.
Van jongs af aan ben ik met jonge kinderen bezig geweest. Thuis hadden wij altijd veel (pleeg/adoptie) kinderen die korte of lange tijd (meestal vanaf baby) bij ons bleven. Ik vond het heerlijk om mijn moeder te helpen met de verzorging van de kinderen. Later ben ik gaan oppassen.
Na mijn opleiding en een aantal jaren ervaring opgedaan te hebben in de kinderopvang heb ik besloten zelf een kinderopvang te starten. Zelf ben ik ondertussen moeder geworden van twee prachtige dochters.

Ik heb een plek gecreëerd waar iedereen zichzelf mag zijn. En plek om al spelend te leren van en met elkaar. Waar je kunt ravotten of rusten, kunt zorgen of verzorgd worden. Een plek waar hoop ik, iedereen zich thuis voelt.
Het doel is dit met Kindercentrum Nu te bereiken!

 

 


    Ik ben Nanje Hoeve. (vrijwilligster)

Ik woon naast de boerderij en vindt het heerlijk om op de groep te helpen met alles wat er maar moet gebeuren. Ik was lerares op de basisscholen in de Beemster. Nu ik met pensioen ben mis ik het om bezig te zijn met de kinderen. Met de benodigde diploma's opzak kon ik zo bij mijn dochter aan de slag.

Ik ben vaak bij de opvang te vinden. Samen met het team zorg ik voor een gezellige veilige omgeving voor de kinderen.